شک و بی اعتمادی نسبت به همسر

سلام ظهرتون بخير

يه مشكلی داشتم خواستم اينجا مطرح كنم كه بهم بگيد چیكار كنم

من نامزدم از همه لحاظ خيلی اذيتم كرده ولی به خاطر خانواده بسته و ترس از جدايی كه داشتم هميشه صبر كردم تا خوب بشه و درست بشه يه روز

اما ديشب تو گوگلش رفتم چيزی سرچ كنم ديدم چنديدن صفحه يعنی كل گوگلش فيلمای +١٨ سرچ كرده اصلا شوكه شدم چرا بايد همچين كاری كنه از ديشب خوابم نبرده

و يه چيز بدتر اينكه من بهش شک داشتم حس ميكردم با يه مريم(اسم فرضی) نامی در ارتباط كه در خانوادشون هست و همسر دارن و فرزند اما چيزای مشكوک ازش ديدم در رابطه با شوهرم مثلا شوخيای بد با تاپ راه بره جلو نامزدم يا شوهرم به بهانه های مختلف ميره خونشون هر بارم گفتم يا من يا اونا باز يواشكی رفته يا اين خانم استوری ميزاره كه تولدت مبارك بهترين و فلان يعنی خطاب به نامزد من،يا هر بار در اينستاگرامش آنفالوش ميكنم اين خانومه باز بعد چند روز همو فالو ميكنن ميگه زشته بعد يه چيزی كه اذيتم كرد اين بود كه در سرچای گوگل نامزدم زده بود رابطه با همين فلانی ،يعنی سمتی كه در فاميل داره اين خانمو زده بود ديگه بهم ريختم بهش گفتم سر صدا كرد گفتم چرا از همه جا همين كه من بهش شک داشتم قسم خورد كه اونجور كه تو فكر ميكنی نيست من چیكار كنم بگيد تو روخدا

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٢ شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزیز ✋🏻
ممنون از اینکه مارا انتخاب کردید
اطلاعات ما از رابطه شما بسیار کم است .
اینکه شما و نامزدتان چگونه با هم آشنا شدید ؟
چه مدت است که همدیگر را میشناسید ؟
کیفیت روابط شما چگونه است ؟
اینکه نوشتید نامزدتان از همه لحاظ اذیتتان کرده ؟توضیحی در این مورد نداده اید ؟
آیا به فکر تغییر نامزدتان هستید ؟

دوست عزیز دوران نامزدی مرحله ایی برای شکل گیری یک زندگی جدید است ،و بهترین راه برای شناخت دو طرف .عدم شناخت صحیح و ناکافی  در دوران نامزدی می‌تواند باعث بدبینی و شکاکیت شودو زندگی را به کام دو طرف تلخ کند ،پس یکی از مهم‌ترین کارها در این دوران شناخت یکدیگر است .شک از آن موضوعاتی است که در زندگی همه انسان‌ها وجود دارد اما گاهی می‌تواند حسابی دردسر آفرین شود و زندگی را ویران کنید .دو محور اصلی و بسیار مهم هر رابطه ایی و به خصوص در زندگی مشترک اعتماد و احترام است و اگر هر کدام از این دو محور آسیب ببیند ممکن است رابطه کامل از بین برود .اول اینکه زود نتیجه گیری نکنید ،مهم‌ترین قسمت در برخورد با این مسئله این است که اول مطمئن شوید که آیا این حساسیت شما واقعا بجاست یا خیر ؟وقتی که آرام شدید موضوع را بیان کنید ،باید از احساسات خود بگوید و ناراحتی خود را نشان دهید نه با عصبانیت ،نشان دادن عصبانیت باعث عصبی شدن متقابل نامزدتان و رفتن به حالت دفاعی میشود .پیشنهاد میکنم برای اینکه از این مسئله اطمینان پیدا کنید ،حتما از روان شناس به صورت حضوری کمک بگیرید تا بتوانید قبل ازدواج تصمیم درستی بگیرید .

                   شاد و موفق باشید 🌷🙏🏻