سلام خسته نباشید. من همسرم به خودارضایی اعتیاد داره یکسال خونه خودمم اون اوایل فهمیدم با فیلم این کارو میکنه و باهاش برخورد کردم از هر راهی بگید محبت خشم هر چی ولی زیر بار نمیره داد و بیداد میکنه اینجوری هم نیس که رابطه نداشته باشیم ما در هفته سه چهار بار رابطه خوب داریم ولی چیکار کنم زیر بار نمیره بعد چند وقت گوشیش و دزدیدن و دیدم که اینکارو نمیکنه خوشححال شدم  ولی دیشب دیدم باز تو حمام داره اینکارو میکنه حاضرم نیست بریم پیش روانپزشک آخه اصلا زیر بار نمیره؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، متاسفانه در زمینه اعتیاد به خودارضایی و یا دیدن فیلم پورن تا خود فرد نخواهد که آن را ترک کند، تلاش اطرافیان بی فایده است، شما هم بهتره پلیس نباشی و او را به حال خود رها کنی، اصرارشما بی فایدست، افراد متاهلی هستند که بجز رابطه جنسی با همسر گاها خودارضایی هم می کنند، اما مشکل تماشای فیلم است که ظاهرا به شکل اعتیاد درامده و مثل هر اعتیاد دیگری اول از همه خود فرد باید انگیزه ترک داشته باشد.