باسلام اگر فهمیدیم شوهرمون با یه نفررابطه جنسی برقرار کرده(صیغه کرده) به رو ش بیاریم بهتره،یانه ؟ اگر بفهمه فهمیدیم حرمتها کاملا ازبین می ره، یا نه اگر به روش نیاریم به این کارادامه می ده؟
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز شما باید به همسرتان بگویید که متوجه این موضوع شده اید اما با یک برنامه زمان و مکان مناسبی برای صحبت در مورد آن پیدا کنید. بدون دعوا و جرو بحث؛ این بسیار موضوع مهمی هست ونباید بی گدار به آب بزنید .وقتی شرایط مناسب هست واز نظر روحی هر دو آرام هستید بگویید میخواهیید در مورد موضوع مهمی با او صحبت کنید ومسئله رو عنوان کنید دعوا نکنید بحث نکنید فقط بگویید دلیل این کار برام مهمه طوری وانمود نکنید که مچش رو گرفتید یا یک نقطه ضعف ازایشون دستتون اومده که بخواید تهدیدش کنید بگیدایشون وزندگی با ایشون رو دوست دارید ونمیزارید به این راحتی زندگیتون از هم بپاشه به عنوان شریک زندگیش دوست دارید این موضوع رو باهم حلش کنید دلایلش رو گوش کنید .اینطور بهتر میتونید نقاط ضعف خودتون وزندگیتون رو پیدا کنید موضوع بسیار مهم اینست که شما باید بر اعتماد بنفس خودتون کار کنید معمولا خانومهایی که در این شرایط قرار میگیرند اعتماد بنفس خودشون رو ازدست میدند سعی نکنید در مورد اون خانوم وشرایطش بپرسید فقط در مورد خودتون وهمسرتون صحبت کنید سعی کنید زندگیتون رو از یکنواختی بیرون بیارید . باهمسرتون کمتر جرو بحث کنید .محیط آرومی رو تو خونه برای ایشون فراهم کنید تا رغبتشون به خونه وشما بیشتر باشه موفق باشید