دیاستاز شکمی و فیزیوتراپی

باسلام.من دوسال ونیم پیش زایمان کردم و دیاستازرکتوس دارم.میخوتستم بدونم تکنیک توپلر چیه؟ و اینکه آیا با جلسات فیزیوتراپی خوب میشم یا نه؟ دیاستازم در حد بیشتر از سه انگشته.فیزیوتراپ برام دستگاه فارادیک هم گذاشت.بنظر شما عمل کنم بهتره؟ واینکه چقدر طول میکشه تا خوب بشه؟ اخه شکمم برامده وچروک شده

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل مطلقه
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام
وقت بخير
شكا بيشتر از هر چيز به انجام دادن ورزش هاي مهصوص نياز داريد
توجه داشته باشيد كه دائم شكمتان را سفت نگه داريد
از فعاليت هايي كه باعث ميشود شكمتان بيرون بيايد بپرهيزيد
شكم بند مخصوص داشته باشيد
طاقباز بخوابيد زانو ها را خم كنيد شكم و كمرتان به تخت فشار دهيد و همزمان باسن را كمي بلند كنيد
تمرين كگل را انجام دهيد( تقويت عضلات كف لگن)
تمرين standing thigh toner تمرين مخصوصي براي عارضه شمارست،، احتمالا منظور شما از توپلر همين حركت بوده باشد
چون تكنيكي با اين عنوان نداريم