سلام.پریشب رابطه مشکوک داشتم و قرص اورژانسی ۱/۵دوز خوردم. باز متاسفانه دیشبم رابطه محافظت نشدهداشتم صبح قرص اورژانسی۷۵درصدی خوردم. بنظرتون فایده ای هم دارع جدا از ضرری که به خودم رسوندم؟ در ضمن ۷ماهه که عقدم شاید ۷ یا ۸ بار قرص اورژانسی مصرف کردم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام نباید دیگر از این قرص استفاده کنید متاسفانه به علت مصرف بی جهت این دارو بدن شما ممکن است به این دارو مقاومت نشان دهد و اثر بخشی آن کاهش یابد بهتر است حداقل  جلوگیری طبیعی داشته باشید موفق باشید