تعویض شناسنامه و مخالفت خانواده

سلام خسته نباشید من حدود ۳ سال هست که ازدواج کردم و خانواده ی من با این ازدواج مخالف بودن و به سختی رضایت به این ازدواج دادن بعد ازدواجم خیلی درگیری های شدیدی با خانوادم داشتم و مجبور به قطع ارتباط با پدر و مادرم شدم و حالا برای تعویض شناسنامه جدید اقدام کردم و نیاز به کد ملی والدین بود پدر و مادرم به خاطر لجبازی با من به هیچ عنوان کد ملیشون رو در اختیار من قرار نمیدن حالا سوال من این هستش که آیا به ثبت احوال برم و اصل شناسنامم رو ببرم کد ملی پدر و مادرم رو بهم میدن؟؟ آخه برای گرفتن شناسنامه جدید کد ملی والدین رو میخواد خواهش میکنم لطفا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره حقوقی

باسلام

شما می توانید با در دست داشتن اصل شناسنامه خودتان به اداره ثبت احوال مرکزی شهر خود مراجعه و کد ملی والدینتان را استعلام نمایید.

موفق باشید