با همسر تنبیه گر چه برخوردی کنم؟

سلام. همسر من متاسفانه آدم تنبیه گری یعنی اگه اختلافی پیش بیاد سریع یه امکاناتی رو ازم میگیره مثلا طلا ماشین تا الان دو سری موبایلمو گرفته بار آخر نتونستم تحمل کنم رفتار ایشونو فردا همون روز بدون اطلاع ایشون گوشی خریدم

تقریبا یکماه از این موضوع میگذره. رابطه ما عادی شده ولی متوجه شدم که باتری گوشیمو که خراب بوده درست کرده و میخواد امروز بیاره

نمیدونم باید چیکار کنم اصلا تمایلی ندارم که بگیرم ولی میترسم اگه امتناع کنم دوباره اوضاع بهم بریزه .

شما راهنمایی کنید که چه بکنم ؟ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم، این موضوع به بررسی و گفتگوهای زیاد و عمیق بین شما دونفر نیاز داره تا بتونید روی مهارتهای ارتباطی خودتون کار کنید اگر همسرتون برای مشاوره رفتن مسله ای ندارند با هم به مشاوره برید اگر نه خودتون تنهایی یک روانشناس یا مشاور خانواده رو ببینید تا بتونندبا شنیدن شرح حال و بررسی دقیق رابطه شما راهنماییتون کنند.