عصبانیت پسر دبستانی

سلام.خسته نباشید پسرم کلاس پنجم خیلی پرخاشگری میکنه و عصبی میشه و میگه من اعصاب ندارم چی کارش کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ده ساله جنسیت مرد شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام دوست عزیز.
پرخاشگری در این سن به دلایل مختلف میتواند باشد. ابتدا محیط منزل را باید بررسی کنید ایا در خانه پدر و مادر یا فرد نزدیک دیگر از این جمله استفاده میکند؟ در واقع ایا الگوی هیجانی ناکارآمد در محیط پسرتان وجود دارد؟ و دوم ایا در منزل ارتباط عاطفی مناسب بین اعضای خانواده وجود دارد؟ اگر این موارد را در خانه میبینید بهتر است محیط خانواده را محیطی شادتر و پویاتر نمایید.
پرخاشگری در این سن بیشتر عکس العملی در برابر بکن نکن های طولانی والدین و گاهی فشارهای محیط مدرسه است. سعی کنید توجه مثبت بیشتری به او داشته باشید و بیشتر با او وقت بگذرانید. وقتی که با شادی و لذت همراه باشد نه مراقبت.
شاد باشید.