همسرم بهم میگه در جمع ساکتم چیکار کنم؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 46 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید. من کلا آدم کم حرف و درونگرایی ام در جمع خجالت نمیکشم ولی چون ساکتم چهره معصومی دارم فکر میکنن خجالتی ام همسرم هم همین فکر و میکنه و هرجا که باهاش میرم مهمونی بهم میگه تو چقدر معذبی یا چقدر کم رویی با اینکه بهش گفتم من اصلا معذب نیستم و مدلم همینطوره بازم اینطوری فکر میکنه انقد که حرفاش روی من تاثیر گذاشته دیگه دوست ندارم در جمعی که میرم همسرم هم باشه و فکر میکنم زیر ذره بینم یا در یک مسابقه ام آیا برنده میشم یا نه و اضطراب میگیرم برای همین هیچ جا باهاش نمیرم چون بهم سخت میگذره باید چیکار کنم؟

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام
درون گرايي يك صفت شخصيتي است و قطعا دليل بر خجالتي بودن نيست
وقتي انقدر نوع نگاه و صحبت هاي همسرتون باعث ناراحتي و از بين رفتن اعتماد به نفستون شده بهتره با ايشون صحبت كنيد و ايشان را متوجه نتيجه رفتار خود كنيد اينكه چقدر مضطرب و بهم ريخته ميشويد از اين گفته ها و اينكه چقدر حرف ها ميتواند باعث سردرگمي شما شود و در شما يك جنگ ذهني راه انداخته كه دست به فرار از موقعيت ها زده ايد و خواهان بودن در حمع نيستيد .صحبت كردن بهترين راهكار است
بپرسيد از ديد ايشان خجالتي يعني چه و فرد خجالتي چه ويژگي هايي دارد و راحت بودن از نظر ايشان چيست . در صورت ادامه اين صحبت ها ميتونيد از زوج درمانگر كمك بگيريد .

تجربه شما

کاملا درکت میکنم،چون خودم هم آدم درونگرایی هستم و تو موضوعاتی ک بهم ربطی نداره دخالت نمیکنم و بی جهت حرفی نمیزنم یا تا سوالی ازم نشه و نظری خواسته نشه صحبتی نمیکنم،خانواده همسرم افرادی پرسروصدا هستن و به همه چی کار دارن و نظر میدن و ب تمام جزئیات زندگی آدم کار دارن و نظر میدن بدونه اینکه ازشون نظر بخوای،واقعا خیلی سخته بخوای با همچین آدم ها در ارتباط باشی،ب نظر من خودتو کنار نکش و همیشه همسرتو همراهی کن،حتی شده با سکوتت یا سر تکون دادن ب صحبت ها تو جمع واکنش نشون بده با لبخند و خندیدن،با همکاری تو کارها تو مهمونی ها حضور خودتو نشون بده،اگه مدت طولانی از ازدواجتون نمیگذره شاید همسرت شناخت کافی نسبت ب شخصیتت نداره تا درکت کنه،من هم با این رفتارها تونستم با جمع خانوادگی همسرم کنار بیام بتونم تحمل کنم،و الان همین رفتارم برای شوهرم ارزش شده و بهم افتخار میکنه چون بی خود و بیجهت حرف نمیزنم و پشت کسی حرف نمیزنم الان متوجه تفاوت رفتاری من با افراد فامیلشون شده،درسته آدم درونگرایی هستی ولی سعی کن کمی خودتو نشون بدی،چون برای ی مرد خیلی مهمه که زنش در جمع خانوادگیش حضورش مشخص باشه و منفعل نباشه،باید مبارزه کنی نه با شوهرت بلکه باخودت