خیانت همسر و نبخشیدن او

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 379 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. همسرم چند روز پیش با دوستاش جمع شدن من فهمیدم که یه خانمی رو اوردن و باهاش رابطه داشتن وقتی بهش گفتم فهمیدم با مدرک و سند ازم خواست ببخشمش و گفت اولین بارم بوده و غلط کردم اگه نبخشی خودمو میکشم حتی اقدام کرد و بعدش خیلی مهربون شده و اصلا حرف داشتن رابطه با منم نزده چون بهش گفتم دیگه نمیتونه حالا چیکار کنم نمیتونم کنار بیام با این موضوع؟

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم، لازمه به یک زوج درمانگرکه ترجیحا سکس تراپیست هم باشه مراجعه کنید تا موضوع دقیقا بررسی بشه و ریشه یابی بشه و بعد برای درمان این خیانت اقدام کنید تنهایی و بدون بررسی شدن با فراموش کردن بخشش رخ نمیده و روال عادی نمیشه به زمان مهارت و بررسی نیاز داره .

تجربه شما

خيانت متاسفانه دليل توجيحي نداره منم سالهاست داره بهم خيانت ميشه هر بار گفته ببخشم پشيمون شده باز رفته سراغش  بدترين مريضي رو بهم انتقال داذ    هيچ وقت نميبخشمش فقط ب خاطر بچه هام تو اون خونم

ارامش رو ازم گرفت  هر راهي رفتم   ولي نشد كاري كنم چون خودش نميخاست