سرگیچه و غش در بارداری

دلیلش چی میتونه باشه عادیه یا نه ؟

سلام دوماهه باردارم بعضی وقتا سرم گیچ میره و غش میکنم تاحالا دوبار اینجوری شدم یه بار سرگیچه شدید گرفتم غش نکردم اما بار دوم چرا داخل مطب دکتر خون ازم گرفتن سرگیچه گرفتم بعدم بی هوش افتاده بودم رو زمین

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

درود و تبريك
شما يكبار سرگيجه داشته ايد كه ميتوانسته به بسياري از علل باش، مثل تعييرات هورموني بارداري، افت قند و افت فشارخون....ولي غش نكرده ايد.
بار دوم به هر دليلي دچار عارضه ي دوم شده ايد بدون سرگيجه. چطور اين دو مورد رو بهم مرتبط دانسته و بعنوان يك مشكل تاقي ميكنيد؟!