قطع کردن قرص بدون تجویز پزشک

سلام خانم دکتر من یه مدت احساس خستگی و ناراحتی و ناامیدی داشتم رفتم پیش روان شناس سه جلسه و من تمام اتفاقات و مشکلات زندگیمو کشیدم بیرون

و واقعا حالم بد شد در صورتی که من خودمو واسه اونا بخشیده بودم در کل بهم گفت افسردگیت زیاده برو پیش روانپزشک دارو مصرف کن خب رفتم و اینکه بهم ولبان (بوپریون ) و سیتالو پرام داده یه هفتست نخوابیدم خستم نگرانم اعصابم خورده چهار روزه داروهامو مصرف میکنم و تاری دید هم داشتم دکتر درمانگاه میگه برو دکتر چشم شاید کور بشی با این دارو ها روانشناسم تا فهمید بیخوابم تعجب کرد و از یه پزشک دیگه پرسید اونم گفت آب بخور

متاسفانه توی شهر ما روانپزشک ماهی یه بار میاد و من هیچ دسترسی ندارم دیگه نمیخوام قرص بخورم و جلسات مشاورم رو ادامه بدم یه روان شناس دیگه بهم گفت دوچار روزمرگی شدی و من فکر میکنم این بیشتر بهم بخوره چون من پر از امیدم شادم حالم خوبه فقط چون هرروزم تکراری شده بود ناراحت بودم الان که چند تا برنامه دارم هدف برای خودم گذاشتم حال روحیم عالیه و تنها مشکلم عوارض این قرصاست میشه قطعش کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، من بدون ویزیت شما و به شکل پیامکی نمیتونم در مورد ادامه مصرف یا قطع داروهاتونو نظر بدم، بایستی حتما به همان روانپزشکی که دارو برای شما تجویز کردند مراجعه فرمایید و طبق نظر ایشان عمل کنید.
اگر روانپزشک در دسترس شما نیست میتوانید از ویزیت آنلاین ما استفاده کنید.