تفسیر آزمایش اسپرم شوهرم خوبه؟

سلام میشه ازمایش اسپرم شوهرمو تفسیر کنین؟

Abstention3***Volume3.20ml***Dilution30min***Wbc hpf 0-2***Color  Graywhite***Ph 7.5*** Rbc hpf  0-1***Epithelial cells hpf  0-1***Viscosity  Normal***Mucus  Not found***Agglutination  Negative

Motility result

Fields4***Quantity495***Concentration 72.73M/ml***A+B(PR) 335_68%***C(NP) 90-18%***D(IM) 70_14%***A+B(PR)+C 425_85%***Round 0_0M/ml

Morphology result

Fields 11***Quantity 30

Norm 0_0%***Pathology 30_100%

Head 48_94%***Neck 1_2%***ERC dsfscts 0_0%***Tial 2_4%

Epithelial cells 0_0M/ml***Immatures 0_0M/ml***Leukocytes 0_0M/ml***Isolated tails 0_0M/ml***Isolated heads 0_0M/ml

MAI 1.7***TZI 1.1***SDI 1.7

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام.

تعداد و حرکت اسپرمها مطلوب است ولی شکل اسپرمها غیر طبیعی است.

لازم است برای ارزیابی علل احتمالی اختلال شکل اسپرمها و شروع درمان مقتضی مراجعه کنند.

در صورت تمایل میتوانید برای معاینه و ارزیابی دقیق با مدارک مراجعه کنید.