عدم اعتماد به نفس و مقایسه کردن

سلام من همیشه مشکل عدم اعتماد بنفس و مقایسه خود با دیگران رو دارم بعد ازدواجم مشکلاتم تشدید شده همیشه خودم رو کم میدونم وقتی میبینم یکی ازم ناراحته این جرئتو پیدا نمیکنم که باهاش حرف بزنم یه چیزی مانعمه همیشه چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم، ترسهایی در همه ما وجود داره که از کودکی در روان ما شکل گرفته برای اینکه دقیقا بتونم بگم چه موانعی داره لازم بتونم باشما صحبت کنم بنابراین بهترین کار مراجعه به یک روانشناس هست و با پیگیری شما کاملا این موضع قابل برطرف شدن هست. مهارتهای افزایش اعتماد به نفس و جرات ورزی میتونه به شما بسیار کمک کنه من پیشنهاد میکنم از کلاسهای خودشناسی معتبر برای بهبود، رشد و سرمایه گداری روی شخصیت خودتون استفاده کنید.