کمک به راه رفتن کودک سندرم داون

سلام کودک شانزده ماهه سندرم داون دارم و شرایط شرکت در کاردرمانی و گفتاردرمانی ندارم چطوری میشه بهش کمک کنم توخونه که سریع ترراه بره وحرف بزنه؟؟خیلی ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر و مشاور تحصیلی

سلام. اگر شرایط شرکت در جلسات کاردرمانی و گفتاردرمانی را ندارید حداقل چند وقت یکبار به کاردرمانی و گفتاردرمانی جهت آموزش مراجعه کنید. برای حرکات کتاب زیر مفید است:

رشد و تقویت مهارتهای ادراکی - حرکتی در کودکان

ورنر -رینی، علی حسین سازمند (مترجم)، مهدی طباطبائی نیا (مترجم)
ناشر: دانژه
تاریخ نشر: 1398
تعداد صفحه: 224
شابک: 978-964-92995-2-5

کاردرمانی برای کودکان کم‌توان ذهنی انتشارات دانژه. تالیف محبوبه شاطریان

نویسنده/مترجم: میخائیل گوردون - دیوید ریان - تامار شیلو/احمد به پژوه - خجسته مهر - بهرام روستایی

کمک به رشد گفتار و زبان کودکان کم توان ذهنی.

انتشارات دانژه