با سلام خسته نباشید عرض میکنم

مشکل من اینکه من هر موقع خواسته باشم بیرون برم از خونه باید به شوهرم بگم اگه نگم دعوا و اینا هست من میگم بهش خب مگه چه اشکال داره میگه زنم میخواد بره بیرون من نباید بدونم کجا میره و کجا میاد ولی من با خودم میگم بد دل من هیچ کاریم نکردم و مشکل دارم اینه ‌‌که نمیزاره بدون خودش و خانوادش با کسی دیگه بیرون برم لطفا راهنماییم کنید چی‌کار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم من الان متوجه سوالتون نشدم همسرتون انتظار دارند شما اطلاع بدهید کجا میروید؟ خوب این منطقی و معقوله چون ایشون نزدیکترین عضو خانواده شما محسوب میشن و متقابلا برای شما هم همینطوره، اما اون بخش که گفتین فقط با خودشون و خانوادشون اجازه خروج میدن باید بررسی بشه تا بتونیم علت این محدودیت ایشون رو پیدا کنیم و درنهایت بتونید خواسته خودتون و آزادی که حقتون هست رو در آرامش به دست بیارید
پیشنهادم اینه که از یک مشاور کمک بگیرین یا سوالتون رو واضح تر بپرسید تا بتونم کمکتون کنم.