سلام،وقت بخیر،ببخشید میشه منو راهنمایی کنید،همسرم کلا،سرد شده تو بارداری، جواب گوشیو نمیده اونم به زور،یعنی مال بارداری که هیچ حسی به من نداره و بی محلی میکنه

پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، مطمئنا مشکلی وجود دارد و این مدل رفتار نرمال نیست، باید وضعیت موجود( انچه در تعامل شما دو نفر اتفاق می افتد) را برای او شرح دهید و احساس خود را از این بابت به او بگویید و در عین حال توضیحات او را بشنوید و نیاز و خواسته خود را نیز با وی طرح کنید اگر مشکل حل شد که هیچ، اگر نه حتما به زوج درمانگر مراجعه کنید و در پی رفع مشکل باشید.