سلام. من یه پسر دو ساله دارم. خانواده همسرم آدمای بی منطق و ناسازگاری هستند. همسرم هم تو بارداری اولم بهم خیانت کرد و دوست دختر داشت اما بعد از به دنیا اومدن پسرم همسرم قول داد کارشو تکرار کنه و منم هم واقعا چیزی ازش ندیدم اوضاع مالیمونم نه خیلی بده نه خیلی خوبیم در حدی هستیم که نیازمند نباشیم.الان همسرم ازم میخواد که دوباره بچه داربشیم خیلی دوست داره خودمم بدم نمیاد. اما نمیدونم به همسرم اعتماد کنم یا نه.اینم بگم که همه تلاششو میکنه که منو پسرم راضی باشیم اما دوست نداره اختیار مالی داشته باشم یعنی ملک یا ماشین به نامم بزنه نه خبری نیست. لطفا کمکم کنید؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

باسلام،
دوست عزیز ،چون بحث خیانت در زمان بارداری شما بوده،این حس منفی وبی اعتمادی زمانی که دارید به بارداری فکر میکنید در ذهن شما تداعی میشود،قبل از بارداری در مورد مدیریت کردن رابطه جنسی و عاطفی تان مطالعه کنید وبا هم صحبت کنید،دغدغه ها ونگرانیهایتان را با همسرتان در میان بگذارید،بگوئید که نیاز به امنیت وقتت قلب بیشتری برای بارداری  ارید،با هم توافق کنید که همسرتان برای احساس امنیت و اعتماد شما چه کارهایی میتواند انجام دهد ،اگر با برنامه جلو بروید وبا هم روراست باشید حرفهایتان را با هم در میان بگذارید ورابطه تان را خوب مدیریت کنید،مطمئنا جای نگرانی نیست
موفق باشید