همسرم سرد است چیکار کنم؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 228 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام وقت به خیر یه مشکل بزرگ دارم شوهرم خیلی سرد شده از لحاظ جنسی دارم اذیت میشم منم نیاز دارم خوب یه ماه هیچ در خواستی ازم نداشته تو این یه ماه همش من پیش قدم میشم که ۴ یا ۵ باری پسم زده و فقط یه بار درخواستمو قبول کرده من خودم خیلی گرمم خیلی اذیت میشم دارم دیوونه میشم غرورم شکست بس که پسم زد فکر میکنم علت سردیش داروهایی که برای زگیل دادن بهشه چون تو نت خوندم داروهای ضد زخم و ضد التهاب سردی میاره درسته ؟ تا وقتی بخوره همین جوریه ؟ به تازگی زیگیلاشو در اورده من باید چی کار کنم تحملش غیر قابل باور برام بس که اذیتم دلم میخواد خودارضایی کنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
اگر همسر شما زگیل تناسلی دارند شاید نگران انتقال و سرایت بیماری به همسر خود می باشند که کمتر به آن می پردازند . البته نحوه مقاربت درست و با استفاده از کاندوم را حتما متخصص عفونی که تحت درمان ایشان می باشند بهتر می توانند به همسرتان ارائه نمایند .

تجربه شما

ب نظرمن بیشتر بهش برس و نوازشش کن