استرس باعث مریضی جسمی من شده

سلام. متاسفانه استرس و اضطراب روی بدن من تاثیر بد گذاشته به طوریکه دچار سندرم روده تحریک پذیر به صورت خفیف شدم که الان درمان شده و مشکلی ندارم و میخوام پیشگیری کنم که بدتر نشه  و قبلا هم بخاطر عصبی شدن پلک چشم چپم تا دو هفته میپرید که با مصرف قرص کلرودیازپوکساید خوب شدم و در حال حاضر هیچ داروی خاصی هم مصرف نمیکنم نیاز دارم که آرامش اعصاب داشته باشم تا از آسیبهای ناشی از عصبی بودن روی بدنم پیشگیری کنم و اگر امکانش هست داروهایی گیاهی آرامبخش معرفی کنید که مصرف کنم و یا تکنیک و یا روش و راه حلی که باعث آرامش اعصاب بشه و ... لطفا معرفی کنید

پیشاپیش از پاسختون سپاسگزارم قدردانی میکنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ شغل کارمند
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم، من متاسفانه در زمینه داروهای گیاهی هیچ تخصصی ندارم اما برای مشکل اضطرابتون پیشنهاد میکنم از کتابهای خودیاری استفاده کنید و حتی المقدور با یک روانشناس ملاقات کنید تا مهارتهای مقابله با استرس و تاب آوری رو با شما کار کنند.
کتاب کار اضطراب و افسردگی به‌ زبان آدمیزاد نویسنده چارلز الویت