بدهنی کردن کسی که باهاش رابطه عاطفی دارم

سلام خانوم‌ دکتر من با یه آقایی دوست‌ شدم که هم فامیل دورمونه و‌ تقریبا رفت و‌ آمد خانوادگی داریم هم تو‌ یه محل زندگی میکنیم سه سال پیش ایشون به من‌ ابراز علاقه کردن من‌ اولش قبول‌ نکردم‌ اما گفت‌ یه مدت حرف بزنیم اگه از اخلاقم خوشت اومد قبول‌ کن و‌ من بعد یکسال چت کردن و سنجیدن اخلاقیاتش واقعا فکر میکردم‌ یه‌ فرشته‌ ب‌ه تمام‌ معناست که هیچ‌ خصوصیت بدی نداره هم فوق العاده دست و دلبازه و بیشتر اخلاقاش خوبه یعنی همونی بود که من میخواستم تمام خصوصیاتش برنامه هاش برای آینده همه چیزش برای من عالیه و من خیلی دوستش دارم الان بعد سه‌ سال دوستی چند ماهه که سر هر دعوا و بحثی به هم فحش میدیم اون اصلا قبول نمیکنه مقصره منم زیر بار حرف زور نمیرم اصلا با هر چیز کوچیکی دعوا راه میندازه مثلا اینکه چند بار زنگ‌بزنه و من جواب ندم‌ که البته عمدی نیست و ندیدم و بهش توضیح هم میدم ولی بازم دنبال اینه‌ که من معذرت‌ خواهی کنم و همش قربون صدقش برم تا آروم‌ بشه هر بار تو‌ دعوا فحش میده حتی فحش ناموس و بدتر از اون منم جوابشو میدم اون‌بعد فحشا میاد دوباره انگار نه انگار که چیزی شده میخواد باهاش آشتی کنم ولی من نمیتونم تا این حد خودمو پست کنم فوق العاده بددهن شده اولا اینجوری نبود حتی اگه من بهش بددهنی میکردم اون اصلا جواب نمیداد خیلی آروم بود من با این آقا چندین بار به خونه خالی رفتیم و رابطه داشتیم البته نمیدونم رابطه کامل بوده یا نه چون نمیتونم تشخیص بدم زن هستم یا دختر. این اشتباهم خیلی اذیتم میکنه من اصلا اهل اینکار نبودم اون گولم‌ زد حالا هم دعوا داریم واقعا نمیدونم چیکار کنم دست از سرم برنمیداره و با این حال رفتارای بدشم داره نمیدونم چیکار کنم ببخشید طولانی شد لطفا جواب بدید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزیز ✋🏻
ممنون از اینکه مارا انتخاب کردید
اولین قدم در یک رابطه این است که بدانید و بفهمید که آیا در رابطه سالمی قرار دارید یا نه !آگاهی خودرابا مطالعه کردن بالا ببرید یا اینکه از یک روانشناس راهنمایی بگیرید تا بدانید چه وقت باید یک رابطه را ناسالم دانست .رابطه تان را بانگاهی سخت گیرانه ،عمیق و بدون غرض ورزی بررسی کنید ،در این مرحله با خودتان صادق باشید .

آیا این یک رابطه سالم است یا یک رابطه ناسالم  ؟
آیا حال من با این رابطه خوب است ؟
آیا این رابطه باعث پیشرفت من میشود یا پیشرفت ؟
آیا بر جنبه های دیگر زندگی ام تاثیر منفی میگذارد؟
آیا بخاطر طرف مقابل عزت نفس من خدشه دار میشود ؟بهتر است بیشتر روی رابطه تان تمرکز کنید ،و روی این سوالات خوب فکر کنید .اگر به فکر قطع رابطه هستید ،بدانید که قطع رابطه با کسی که دوستش دارید ،راحت نیست و نخواهد بود .ناراحتی و اندوهی که پس از آن به سراغ تان می آید بپذیرید و به جای اینکه آن را سرکوب کنید ،پذیرایش  باشید و بدانید که چاره ایی جز گذر از این دوره موقتی ندارید ،اندوه را به عنوان بخشی از این تجربه بپذیرید و به خودتان زمانی بدهید تا زخم روح تان بهبود بیابد.این واقعیت را بدانید که شما نمیتوانید کسی را تغییر بدهید .اگر از رابطه تان ناراضی هستید ،میتوانید آن را بهم بزنید و راه تان را از او جدا کنید ،این تنها چیزی است که در رابطه میتوانید تغییر دهید .باید بدانید که هرکسی که وارد زندگی مان میشود ،به ما درسی می آموزد  و باید به رابطه به او به چشم تجربه ایی  جدید نگاه کرد.به جای اینکه حسرت بخورید که چرا وقت تان را برای او هدر داده اید ،تلاش کنید که درسی در این رابطه ناسالم را دریابید .
فکر کنید رابطه این شخص چه درسی با شما داده است ؟از آن چه عبرتی در خاطرتان ماندگار شده است ؟هنگامی که بفهمید چه درسی از رابط ناسالم تان گرفته اید ،احتمالا در رابطه بعدی دیگر آن را تکرار و تجربه نمیکنید. به خودتان فرصت تازه ایی بدهید ‌کنترل زندگی تان را به دست بگیرید تا میتوانید حواس تان را از رابطه پرت کنید و به خودتان بپردازید .کارهای جدید را که تا به حال انجام نداده اید امتحان کنید و انرژی تان را صرف تفریحی کنید که تا کنون به آن نمی پرداختید .مدام  دلیل ناسالم بودن رابطه تان را خود مرور کنید و بر  این  موضوع تمرکز کنید،که در یک رابطه چه چیزی بوده که شمارا به خود واقعی تان نزدیک میکرده است .مهم ترین اصل این است که خود روی اصلاح ایرادهایی که شخصا در رابطه داشتید کار کنید ،دوست داشتم و احترام به خود را تمرین کنید .هر روز به خودتان یادآوری کنید که قدر عشق را میدانید ودر مقابل حق دارید که دوست داشته بشوید و رابطه سالم داشته باشید .سعی کنید هرگونه احساس گناه یا پشیمانی از رابطه تان را دور بریزید .خودتان را بخاطر هر آنچه که در گذشته رخ داده است ببخشید ،زیرا اکنون دیگر مسئول آنها نیستید ،در حال حاضر تنها کاری که میتوانید انجام بدهید این است که به جلو حرکت کنید و از گذشته تان درس بگیرید .یاد بگیرید که با خودتان همدردی کنید ،جدا شدن و حرکت کردن به سمت  زندگی ای جدید می‌تواند قدم بزرگی باشد .پس تا زمانی که زخم هایتان التیام یابد و زندگی جدیدی را از سر بگیرید و با خودتان مدارا کنید و مهربان باشید .

                       شاد و موفق باشید 🌷🙏🏻