چرا چاق نمیشم؟

سلام خسته نباشید

من 25 سالمه و چهار ساله که وزنم روی 56 مونده و تغییر نمیکنه رفتم دکتر رژیم غذایی چاقی بهم دادن یه ماهه سه کیلو اضافه کردم ولی بعد اینکه قطع کردم به یه هفته نکشید برگشتم به همون 56 چکاپ دادم مشکلی نداشتم غذامم خیلی کم نیست یه بشقابو میخورم به راحتی

حتی الان دارم پرخوری میکنم که چاق بشم ولی جواب عکس داده و شدم 53 کیلو

دلیلش چی میتونه باشه?

چیکار کنم به 60 حداقل برسم

قدم 173

وزنمم در حال حاضر 53

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل ازاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه بالینی و رژیم شناسی

سلام
احتمال پرکاری تیروئید و یا وجود انگل هست. اگر این موارد رد بشه ژنتیکا لاغر هستید ولی براحتی چاق میشید.
لطفا به پیج من سر بزنید
drghiasvand@