کتک خوردن از همسر

چيكار كنم با اين زندگيم؟

الان دو ساله ازدواج كردم ماهى دوبار شوهرم در حد جنون كتكم ميزنه

اما يه بار بينيم كه عمليه رو شكست و بعد اون ديگه هر چى احساس بود تو وجودم واقعا نابود شد. نميدونم انگار ضربه آخر بود

هركارى ميكنم ديگه نميخوامش

از طلاق ميترسم يعنى بميرم واسم بهتره چون با التماس و دعا و قهر و دعوا خانوادم رضايت دادن

در عقدم جلو مادرم به شدت كتكم زد كه خانوادم گفتن بايد طلاق بگيرى اما من  احمق گفتم نه و بدون عروسی رفتم به خونه بخت سياهم

حس ميكنم تو بچگيش مشكل داشته كه الان اينطوره مادرش زن دوم و زندگى شديدا فقيرانه داشتن

حس ميكنم اين عصبی بودنش ريشه از كودكيش داره

تو رو خدا راهنماييم كنيد و فعلا طلاق نميخوام نگيد طلاق بگير كه گفتم مرگ واسم بهتره

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٦ جنسیت زن شغل كارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام امیدوارم که خوب باشید. اینکه همسر شما به روی شما دست بلند می کند عمل بسیار غلطی است ولی بعد از اولین باری که او این کار را انجام داد و شما به رابطه با او ادامه دادید   معنایش اینست که خودتان می‌خواهید این اتفاق برایتان بیفتد. پس دیگر راه حلی وجود ندارد ا.به دنبال معجزه هستید به شما می گویم هیچ معجزه ای اتفاق نمی افتد. شما فردی را انتخاب کردید که هر ماه شما را کتک میزند و بعد می گویید نمی خواهم از او جدا شوم فقط به دنبال این هستید که یک نفر از آسمان برای شما معجزه کند این یعنی اینکه شما هیچ مسئولیتی در رابطه با خودتان نمی پذیرید و اگر به همین منوال ادامه دهید آینده شما همین شکل خواهد بود که این مدت بوده است و البته روزبرزو بدتر خواهد شد . مگر آنکه یک جایی باور کنید بزرگسال شده اید و دیگر نقش کودک را بازی نکنید .هیچکس نمی تواند شما را کتک بزند به شما توهین کند یا مورد آزار قرار دهد مگر آن که خودتان این رفتارها را بپذیرید. امیدوارم حداقل آنقدر مسئولیت پذیر باشید اگر برای خودتان این سرنوشت وحشتناک را انتخاب می کنید  فرزندی به این زندگی اضافه نکنید.