دختر من آخر فروردین ۹۶ به دنیا اومده و الان دوسال و ده ماهشه.از ۱۸ ماهگی کلماتی میگفت مثلا ماما بابا دد اب و اخر ۱۸ ماهگی جمله بابا پو (کو) رو گفت

به طور کلی تمام روز در حال صحبت کردن به روش خودش بود ینی کل روز میگفت بی بو دا یی لو می ا

به این شکل.بعد تا الان نتونسته حرف بزنه حدود ۲۰۰ کلمه غلط غولوط میگه و جملاتی مثل من استه ام(خستم) ششه اب بیار(تو شیشه برام اب بیار)

من تیتی ام(من نیکی ام)

نیکا دوست منه

من اسی ام نانا ام(عروسی برم برقصم)

فقط من جملاتشو میفهمم... اصلا وضوح نداره

اخر همه جملاتش میگه اینجا مثلا من نانای اینجا من خسته اینجا .من نون ام اینجا(من نون خوردم)

خیلی کلمات ک بهش میگم رو نمیتونه بگه مثلا اعداد بهش چند ماهی یاد میدم هنوز نتونسته یاد بگیره فقط میگه یک دو سه چار همین

اما رنگا رو بلده قرمز ابی زرد سبز سیاه صورتی (با اشاره میفهمونه کدوم رنگ)

با بچه ها میجوشه و عاشق بچه هاس ولی خب اصلا از اسباب بازیاش نمیده به هیچ وجه

احساساتیه و همرو میبوسه ینی رفتار اجتماعیش خوبه

کلمه من و تو رو بلده درست ب کار ببره

گفتاردرمانی بردمش حدود ۶ ۷ جلسه اما اصلل همکاری نمیکرد گوشه گیر شد و حرف زدنش کمتر شد نبردمش دیگه

میگفن مامان من اات ام(بلدم) دکتر نه!!

به نظرتون چیکار کنم؟خیلی میترسم

مثلا تو ۱۷ ماهگی میگفت ایف(کیف) هنورم به همون شکل میگه

تعداد کلمات: ۲۰۰ تا ۲۳۰ تا

جملاتش هم سه کلمه ای میگه ینی سه کلمه اش بایذ تو دایره واژگان خودش باشه .

یا گاها ۴ تا هم میگه مثل:من نون ددست ام استه ام اینجا(من نون درست کردم و خسته شدم)

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتار درمانگر

سلام به شما؛
اول اینکه آموزش اعداد و رنگ‌ها در حال حاضر هیچ فایده‌ای برای کودک نداره و بار اضافی روی ذهن کودک داره.

درمورد گفتارش الان باید جمله های ۳ کلمه‌ای و ۴ تایی بگه؛ اگه بتونید دایره واژگانش رو گسترش بدید خیلی عالیه.(تو صفحه اینستاگرام‌ام نوشتم چطور اینکارو بکنید، سر بزنید.)

برای وضوح گفتارش میتونید گفتاردرمانی رو بعد ۴ سالگی شروع کنید که هم تا حدی پیشرفت اتفاق میفته و هم همکاریش بهتر میشه.