طول سرویکس در هفته 24 بارداری

242 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خانم دکتر .هفته ۲۴ بارداری هستم .

دیروز سونو دادم .طول سرویکس۴۳ زده و نوشته ۶ میلمتر دهانه رحم بازه .من نگرانم.‌احتمال داره بازتر بشه؟

بیشتر دراز میکشم فقط در حد یه غذا درس کردن بلند میشن. بنظر شما باید استراحت مطلق باشم یا نسبی ممنوت اگه یه توضیحی بدبد بنده از نگرانی در بیارید

پاسخ مشاور

متخصص زنان، زایمان و نازایی

سلام طول سرویکس طبیعیه
اگر سابقه زایمان زودرس ندارید و اختلال رحمی تحت نظر باشید فقط و سونوگرافی کنترل هم میتونید انجام بدید

تجربه شما

ممنون از پاسخگوییتون ..بعد احتیاج استراحت مطلق باشم .یا نسبی کافیه .

سوال دیگم احتمال داره با استراحت بسته بشه