جیغ و گریه کودک در خواب

سلام. پسر دو سال و دو ماهه من ۳ ماهه که شبا تو خواب جیغ و گریه داره چرا ؟

از چیه از یه آنفولانزا به بعد اینجوری شد تو تخت خودش میخوابه من فک میکنم اثرات جانبی داروی سودوافدرین شاید باشه لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام عزيزم. عوارض يك دارو ميتونه يك ژن نهفته رو بيدار كنه. ژني مثل ژن اضطراب. محيط خونه نبايد متشنج باشه. به كودك ارامش بديد. فضا رو براش ايمن كنيد. قبل از خواب ماساژ بديد. قصه بگيد. اگر بهتر نشد به روانشناس مراجعه كنيد