برای عصبی بودن همسرم باید چیکار کنم؟

سلام. همسر من آستانه تحملش خیلی پایینه زود عصبانی میشه سر موضوعی حتی بعضی مسایل اصلا جای ناراحتی نداره ولی ایشون ناراحت میشن به قول معروف زود جوش میاره به هرحال این اخلاقش روی اعصابمه مدام محیط خونمون محیط تنش زایی شده زود عصبانی میشه واکنش نشون میده زودم آروم میشه و پشیمون ولی من باهاش قهر میکنم البته نه دست بزن داره نه بهم فحش میده خداروشکر .نمیدونم چیکار کنم مدام اون سر مسئله عصبی میشه بهم میتوپه منم باهاش قهر میکنم حتی گریه بچه ۹ ماهمونم عصبیش میکنه به اون فحش میده؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

سلام کنترل خشم نیاز به مهارت دارد البته دلایل محرک خشم همسر شما هم شناسایی شود تا بهتر به ایشان کمک شود .برای یادگیری مهارت مدیریت خشم ومقابله با همسر عصبانی پیشنهاد میکم کتاب مهارتهای زناشویی نویسنده مک کی وترجمه محمد علی رحیمی را مطالعه بفرمایید