هیدروسفالی مشکل ژنتیکی هست؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 132 بازدید 1 تبادل تجربه

با عرض سلام و خسته نباشید.من ۶ ساله پیش یک نوزادهیدروسفال ب دنیا اوردم.دکترها گفتن دلیلش ژنیک هست و ازدواج فامیلی.میخواستم بدونم بعداز گذشت ۶ سال و با تعغییر اینکه من با فرد دیگری ازدواج کردم که کاملا غریبه است.بازم خطری منو تهدبد میکنه؟لطفا راهنمایی بفرمایین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان، زایمان و نازایی

سلام
برخی اختلالات سیستم مغزی جنین در زمینه اختلالات کروموزومی میباشد و گاهی به علت تغییرات ناشی از سایر عوامل
جهت بارداری بعدی حتما از سه ماه قبل اسید فولیک مصرف بشه و حتما تحت نظر باشید

تجربه شما

با عرض سلام و خسته نباشید ممنونم و سپاس فراوان که به سوالم پاسخ دادین.