سردمزاجى و قرص آسنترا

با سلام. خانم ٣٦ ساله اى هستم به دليل استرس شديد و افسردگى با تجويز پزشک قرص آسنترا و ولبان مصرف ميكنم متأسفانه اين داروها شيدا باعث سردمزاجى بنده شده به حدى كه اصلا دلم نميخواد و نميتونم وارد رابطه با همسرم بشم و اين باعث بروز اختلاف بين من و همسرم شده و هردو از اين شرايط رنج ميبريم سوالم اينه كه چطور ميتونم سردمزاجيم رو بدون قطع داروهام درمان كنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٦ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، متاسفانه این مشکل در مصرف دارو شایع ایت، در مواردی اگر امکانش باشد کاهش دوز داروی آسنترا، افزایش ولبان، و یا استفاده از ترکیبات ویتامینی حاوی جین سینگ پیشنهاد میشود،راهکار دیگری ندارد.