جوش تناسلی چه علائمی داره؟

سلام خسته نباشین

من زمانی که اصلاح مو زائد ناحیه تناسلی رو دارم بعد از یک روز یک جوش بزرگ که قرمزه میزنم و بعد از یک هفته می بینم مو داخل جوشه که زمانی مو رو در میارم میبینم بلده و جوشه خوب میشه ولی هر چی جوش و زور میرنم عفونت یا چیزی نمیاد تا زمانی که اون ناحیه رو اصلاح نکنم اون جوشو نمیزنم ولی اصلاح کنم دوباره همین وضع هست آیا زیگیل تناسلی هستش خیلی می ترسم میشه کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام بعيد است زگيل با اين مشخصات باشد ولي بهتر است در زماني كه جوش هست معاينه شويد