سلام آقای صدیق منش من ۵ سال و نیمه ازدواج کردم یه بچه سه ساله و یه بچه ۳ ماهه دارم همسرم نزدیک سه سال و نیمه با یه زن متاهل دوسته بچه دومم‌ رو ناخواسته باردار شدم تو بارداری کتک هم خوردم ازش مدام خیانت میکنه هر بار خواستم برم به خاطر بچم باز فرصت خوب شدن دادن بهش اما درست نشد چند روز پیش صدای ضبط شده مکالمشون رو که خودم برنامشو تو گوشیش نصب کرده بودم شنیدم این خانوم شوهر داره مدام به شوهر من تو حرفاشون میگفت پول ندارم که از این پول بگیره اینم‌ میگفت قبلا دستم خالی نبود بهت پول میدادم الان وضعم خوب بشه باز میدم من خیلی عصبی شدم با هم دعوامون شد دلم میخواست این دفعه دیگه برم ولی باز به یاد بچه هام افتادم نخواستم بچه طلاق بشن من نمیتونم حرفای شوهرم با اون زن رو فراموش کنم ولی شما منو راهنمایی کنید چه طور میشه باز این زندگی رو درست کرد اصلا میشه یا نه حاضرم نیست بیاد مشاوره

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

با سلام
من متوجه حال بد شما و احساسات جربحه دار شده شما هستم.
نکاتی را خدمت شما عرض  می کنم تا بتوانید بر مبنای آنها تصمیم بهتری بگیرید.
نکته اول اینکه به نظر می رسد زمان آن رسیده که به این نتیجه برسید ما نمی توانیم دیگران را کنترل کنیم و یا تغییر دهیم.وقتی فردی مشاوره نمیاد تغییری لازم نمی دونه چطور می شه انتظار داشت که تغییر کنه؟ اگر هنوز به این نتیجه نرسیدید امیدوارم هر چه سریع تر برسید.
نکته دوم: به هیچ عنوان برخورد های فیزیکی مورد تایید نیستند و همان زمان و هر لحظه که این اتفاق می افتد بایستی با جدیت پیگیری نمایید.
نکته سوم: درست است که بچه های طلاق آسیب می بینند اما نکته مهم این است که بچه ها در رابطه های پر تنش، سرد  و همراه با دعوا ها و خیانت بسیار بسیار بیشتر از بچه های طلاق آسیب می بینند. پس اگر مبنای شما بچه ها هستند صادقانه عرض کنم در این حالت آسیب ها خیلی بیشتر است.
در نهایت و با توجه به نکات بالا امیدوارم بهتررین تصمیم را برای خود و فرزندانتان بگیرید.
شاد و موفق باشید.

تجربه شما

دوست عزیز حرفاتون ناراحت کننده است ولی اون زندگی مال شماشت پس برین اون خانم رو پیدا کنین و تهدیدش کنین که ازش شکایت خواهین کرد چون مجازات اون خانم زندان به لحاظ قانونی زندان هس و در ثانی اگه همسرتون نمییاد مشاوره خودتون برین پیش یه ومشاور خوب و ازش راهنمایی بخواه و مهارتهای همسر داری رو نیز یاد بگیرین و درع کنارش از راهنماییهای مشاور هم استفاده کنین.

حتی مجبور بشین پای بزرگترها رو وسط ربکشین ولی در هر صورت مهارتهای همسرداری رو خوب یادبگیرین تا همسرتون هیچ کمبکدی تو رابطتون حس نکنه

https://doctor-yab.ir/Search/23854/%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%B1%D9%85%D9%87%D8%AF%DB%8C-%DB%8C%D9%88%D8%B3%D9%81%DB%8C/

سلام عزیزم...ببخشید شاید به نظرت بد صحبت میکنم...شاید اصلا تو اینجوری نباشی ولی خب بازم میگم...

مردی که خیانت میکنه...حتمن یه کمبودی داره...مثلا دوست داره ازش تعریف کنی و همش قربون صدقش بری...شایدم نداشتن نظم و انضباط مثلا وقتی میاد خونه ببینه خونه کثیفه...یا اینکه دست پخت همسرش خوب نیست....باید یاد بگیری ارایش کن تو خونه...لباسای رنگی و خوب تن خودت و بچه هات کن..موهاتو مدلای مختلف ببند...عطر خوش بو بزن...اگه میدونی اون زنی که با شوهرته چجوریه...از هر نظر سعی کن از اون بهتر باشی...زود زود حموم برو و بچه هاتم همیشه تمیز باشن...دکوراسیون خونتو تغیر بده...شوهرتو از هر نظر تامین کن عاطفی روحی و... اما هیچوقت قهر نکن و لج بازی نکن...ولی خودتو راحت نده دستش...کاری کن مثل چی پشیمون بشه...لاک های خوشگل بزن...گاهی اوقات براش برقص..اگه بلدی...اندامتو درست و درمون بساز اگه چاقی برو باشگاه یا تو خونه رژیم بگیر تا رو فرم بیای...وقتی از در میاد تو جلوی پاش بلند شو...وقتی سرحاله یا مثلا میگه ناهار میخواد بهش بگو اول یه بوس بهم بده...خیلی جیگر باش...شیطون باش ولی لجباز نه...جمله های عاشقونه بگو بهش...غذا های متنوع بپز...روز تولدش بهش کادو بده یا روز پدر مثلا...جلوی بقیه ازش تعریف کن...ازش نخواه ظرفارو بشوره...با بچه هات وقت بگذرون ولی اونو تنها نزار...کاری کن اون زنو مثل اشغال بندازه بیرون...عزیز دلم...در کل عالی باش...بعضی از زنا شلغم بازی در میارن...میدونم تو اصلا اینجوری نیستی...هر مشکلی هم پیش اومد...از واکنش هاش بهم بگو...من در خدمتم هرموقع خواستی بهم پیام بده

عزیزم قطعا هیچکس جای شما نیست و به اندازه خودتون نمیتونه درک کنه شرایط رو، اما فقط یه جمله میگم:

آدما بیست سال آینده به خاطر تصمیماتی که نگرفتن،بیشتر از تصمیماتی که گرفتن پشیمون میشن

بچه هات چهارروزدیگه میرن سر زندگیشون تو برای خودت ارزش قائل باش مگه چندبار زندگی میکنی

دوست نداری بچه طلاق باشن ولی دوست داری یه پدر فاسد و هرزه داشته باشن!!

مشکل بچه هات نیستن مشکل خودتی که فکر میکنی موندن به پای یک مرد عیاش و نجس اسمش فداکاریه !!

تو هم گناه کاری چون داری بچه هاتو کنار یه آدم هرزه بزرگ میکنی

ببین بچه طلاق بودن سگش شرف داره که بزرگ بشی معشوقه های پدرتو ببینی یا ببینی پدرت زن دوم داره..من تجربه کردم....هیچ وقت پدر خودمو نمیبخشم....چون آبروی ریزی فساد پدر خیلی بدتر از طلاقه.....شما قوی باش...مهریه خودتو بگیر.....جدا شو....بچه ها رو هم بگیر...بهترین زندگی رو هم با بچه هات بکن

عزیزم به نظرمن زندگی رو رها کن بخاطراین که همسرشما عادت به این کار کردن ومطمئن باش دوباره تکرار میکنه وشما باید یابری مشاور یا بری با شوهر اون خانم حرف بزنی تا دست سر همسرتون برداره و برای خوب زندگیت یا تلاش کن یاطلاق بگیر راحت شو

جدا شو با ترسات بجنگ خوب یکمم باباشون بترسه که از دستت بده ! بچه هاتو جوری بار بیار که قوی باشن بچه ی طلاق بودن ضعف نیست مرد خیانتکار ارزش حتی ذره ای گذشت رو نداره مهریه ات رو بزار اجرا همه واقعیت رو هم به همه بگو اول به خودت رحم کن بعد به بچه هات

همه دنيارو خيانت گرفته اگه ميتونی طلاق بگير نميتونی فقط خودتو ببخشيد ميگم به خريت بزن انگار نميدونی نميفهمی