دوست دارم چاق بشم

80 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام

خسته نباشید.

من خیلی لاغرم قدم ۱۷۳ وزنم۵۰

میخواستم یکم اضافه کنم در ضمن برای بچه دارشدن میخوام اقدام کنم.

در کل خوراکم بده هر غذایی باشه میتونم بخورم اما بی میلم ضعف دارم اما میل ندارم.

همیشه شکمم خالیه اما تهوع میگیرم میخوام بخورم.

وعده شام یکم بهتر میخورم.

صبحانه کاملا نمیخورم.

ناهار خیلی کم.

میکروب معده داشتم درمان شد.

دهانم بوی بد میگیره .دکتر رفتم مترونیدازول میخوردم عالی بود حتی اول صبح هم بو نمیداد‌.

تا قطع میشه مجدد طعم بد میگیره دهانم.

ببخشیدا پشت حلقم همیشه خلط تلخ هست که حالمو خراب میکنه‌.

نمیدونم چیکارکنم واقعا از لاغریمو بوی بد دهانم بیزارم اعتماد بنفسم زیر صفره.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه بالینی و رژیم شناسی

سلام، لطفا ابتدا از داروخانه موارد زیر رو تهیه بفرمایید: قرص brewers yeast بعد از ناهار و شام و شربت racip یک قاشق غذاخوری ساعت ۸ شب
و سپس رژیم زیر رو که بر اساس میان وعده هاست به مدت یک ماه رعایت می کنید. البته چند روز اول ممکنه نتونید دقیق رعایت کنید ولی ناامید نشد و از روز چهارم کامل می تونید. موارد گفته شده به رژیم قبلی شما اضافه میشه
خوب ظاهرا اینجا نمی شه رژیم رو پیوست کنم

تجربه شما

سلام خسته نباشید وممنون. رژیمی ندیدم من کجا اومده