خلق و خوی ثابت نداشتن

سلام خسته نباشید من اصلا رو رفتارام کنترل ندارم ممکنه تو یه ساعت شاد شاد باشم پر از انرژی ولی همون موقع حالم بد میشه و آهنگ غمگین میذارم و گریه میکنم. خیلی دارم اذیت میشم این حس منفی بودنم بیشتر عصبیم کرده شب ها خوابای آشفته میبینم تازه اگر خوابم ببره. عاشق تنهاییم و دوست ندارم تو جمع باشم. در یک ثانیه به نهایت عصبانیت میرسم و بعدش به نهایت پشیمانی. زندگی سخت و پر از مشکلی داشتم و پشت سر گذاشتم ولی حافظه  قوی دارم و هیچوقت هیچ چیزو نمیتونم فراموش کنم چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام عزيزم. در خانواده سابقه اضطراب و افسردگي وجود داره؟
حتما به روانپزشك مراجعه كنيد و دارو بگيريد يه مدت. بهبود پيدا ميكنه. ممكنه علائم اختلال دو قطبي باشه