سلام خانوم دکتر خسته نباشید

من حدود پنج ساله با عمه شوهرم که دوشيزه هست تو یه ساختمون زندگی میکنم از همه جیک و پیک زندگیم خبر داره، اینا به کنار، مشکل اصلی من شوهرمه که بهم محبت نمیکنه همیشه وقتی از سرکار میاد اول میره پيش عمش با اون ميشینه حرف میزنه چای و میوه میخوره وقتی میاد خونه یا میخوابه یا کتاب میخونه ، وقتی حال عمش بد میشه میره پیشش کلی پشتشو ماساژ میده و تا حالش خوب بشه ، وقتی من یکم بدحال بشم اصلا نمیپرسه چم شده، شده گاهی با اون حالم منو تنها گذاشته رفته بیرون ،خلاصه اصلا بهم توجه و محبت نمیکنه میخوام خونمو جدا کنم شاید رابطمون خوب بشه، دو تا بچه کوچک هم دارم، لطفا راهکار بهم بگید؟

اطلاعات تکمیلی

سن بیست و شش جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
اینکه توجهی به شما ندارم بیشتر ناشی از دید شماست که از رفتارهای همسرتون چه برداشتی میکنید بهتر هست با خودشون صحبت کنید و بگین دلتون میخواد چه کارهایی براتون انجام بده