دخترم حسود و پرخاشگره چیکار کنم؟

سلام دختر ۹ ساله من  از ۶ سالگی به بعد خیلی رفتارش بد شده از همون بچگی سر بد غذایی و بی اشتهایی باهاش درگیرم بودم ولی تو این چند سال خیلی بدتر شده یه سره با هم درگیریم حرف زشت اصلا نمی زنه ولی دهن به دهن بزرگترش میزاره خیلی حسوده و حساس مثلا اگه جایی قراره بریم اونجا مهمون دیگه ای هم باشه میگه نمیام چون بچه مهمون با بچه میزبان با هم میفتن با من بازی نمیکنن خیلی کند عمل می‌کنه تو کاراش که باعث شده منم همش باهاش دعوا داشته باشم مشاور هم بردم ولی فایده نداشتم ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام... وقت بخیر
به نظرم باید حتما با یک مشاور خوب حضوری مصاحبه انجام بشه چون با توجه به رفتاراش شما خیلی کلی اشاره کردی و باید با جزئیات بیشتری به این مسئله پرداخته بشه
با توجه به اینکه دخترتون در آستانه نوجوانیه این امر میتونه مشکل ساز بشه
من فقط میتونم بگم اصلا دهن به دهنش نگذارید و گاهی وقتها یه سری حرف ها رو نشنیده بگیرید و  کمتر امر و نهی کنید. سعی کنید رابطه تون رو باهاش صمیمانه کنید و این کار و کسب این مهارت فقط باید با راهنمایی یه مشاور خوب باشه تا نتیجه بگیرید.
موفق باشید.