پسرم ترس از ارتفاع داره چیکار کنم؟

سلام وقت بخیر پسرم ۵  سالشه و ترس از ارتفاع داره پریدن مثلا میترسه از یه صندلی یا میز بپره ولی تو بازی سرسر بازی اینا نمیترسه نمیدونم چیکار کنم که این ترسش بریزه کلا بیشتر رفتاراش شبیه دختراست تا پسرای هم سنش زود ناراحت میشه بدش میاد کثیف بشه اگه بچها کتکش بزنن جلوشون واینمیسته و هر چی باهاش حرف میزنم میگم نترس چیزی نمیشه خودم امتحان میکنم تا ببینه باز فرقی نمیکنه چیکار کنم نگران مدرسه رفتنشم با این رفتارا چطور میشه لطفا راهنماییم کنید؟ ممنون

پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام... وقت بخیر
اینکه از صندلی یا میز نمیپره نمیشه گفت ترس از ارتفاع داره چون از سرسره بالا میره و میاد پایین پس ممکن علتش چیز دیگه ای باشه ولی این نباید باعث نگرانی شما بشه شاید ممکنه کارتونی یا فیلمی دیده باشه که روی این رفتارش تاثیر گذاشته و اینکه میگید رفتارش دخترونه ست .... اگر از اینکه با کسی درگیر نمیشه یا اینکه از کثیفی بدش میاد دلیل منطقی نیست و من فکر میکنم شما بیش از حد حساس هستید ... بچه ها در هر سنی یه سری رفتارای خاص دارن که مختص همون سن و سال هست و بعد رفع میشه پس نگران نباشید شما باید به عنوان مادرش بهش آموزش بدی که بتونه از حق خودش دفاع کنه ولی نه با پرخاشگری و درگیری و الان خیلی زوده که فکر کنید پسرتون نمیتونه از پس خودش بربیاد و برای مدرسه رفتنش نگران هستین من بهتون اطمینان میدم وقتی توی محیط قرار بگیره قطعا به خوبی رفتار میکنه و حساسیت شما کاملا بیمورده.
موفق و موید باشید.