من نمیتوانم در زمان خشم خودمو کنترل کنم

سلام من زندگیه خیلی خوبی دارم خداروشکر شوهرمو‌ خیلی دوست دارم اونم همینجور.ولی خیلی زود عصبی میشم وقتی عصبی میشم خودمو میزنم شوهرمو میزنم از اینکار خیلی بدم میاد ولی واقعا دست خودم نیست توروخدا راهنماییم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻
ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد
خشم يك احساس  است و واكنش به ناكامي و بدرفتاري محسوب ميشود .قبل از هر چيزي بايد بگم اينكه شما  نسبت به احساس خود كاملا آگاهيد و آن را پذيرفته ايد بسيار خوب است و در حل آن بسيار كمك كننده است .در قدم اول   شما بايد تلاش كنيد فهرستي از عوامل و شرايطي كه باعث خشم شما ميشود را پيدا كنيد ،وقتي متوجه شويد از چه چيزي عصباني ميشويد ،خودرا بهتر براي مقابله با آن آماده ميكنيد.وقتي ريشه خشم تان را پيدا كنيد ،ميتوانيد آن را مديريت كنيد .ريشه خشم بيشتر برميگردد به نگرش ما به زندگي ،به انتظارات و توقعاتي كه داريم ووقتي اين انتظارات با چيزي كه در واقعيت هست مطابقت ندارد ،حال ما را بد ميكند .
بعد از عصبانيت خوب فكر كنيد
چه چيزي باعث شد اين احساس را داشته باشم ؟
بيشتر در چه زمان هايي اين احساس را دارم ؟
به اين ٢مورد خوب فكر كنيد .
اين كار  به كنترل و مديريت خشم كمك بسياري ميكند .
كنترل ومديريت ،خشم وعصبانيت در ابتدا كمي سخت است اما با تمرين وگذشت زمان اين مهارت را ياد ميگيريد.خواب كافي و ورزش هاي روزانه داشته باشيد.فقط روي حال تمركز كنيد.نگران آينده وگذشته نباشيد.بر جنبه هاي مثبت همه چيز متمركز شويد.بخاطر نعمت هايي كه داريد هر روز شكرگزار باشيد.مواردي كه باعث ميشود آرامش ذهني نداشته باشيد تهيه كنيد
.بيشتر أوقات تنها جواب خود شماهستيد .زماني كه عصباني ميشويد از ١تا ١٠بشماريد ،شمارش اعداد باعث می‌شود شما کمی از موقعیت فاصله گرفته و شدت انرژی منفی حاصل از عصبانیت در وجود شما کاسته شود .
زمانی که عصبانی هستید میتوانید به خودتان بگویید “ایست ،صبر کن .این زمان باعث می‌شود که بتوانید تا حدودی از اسیر بودن در دست احساستان رهایی پیدا کنید و موقعیت را بهتر ارزیابی کنید .
در روز کمی پیاده روی کنید ،قدم زدن موجب کاهش استرس و در پی آن کنترل خشم میشود.سعي كنيد در كلاس هاي يوگا ثبت نام كنيد .مهارت خود آرام سازی و ریلکشن را تمرین کنید .تنفس عمیق را تمرین کنید ،به موسیقی کلایم گوش کنید .کتابهایی در مورد مهارت خشم را مطالعه کنید .

                            شاد و موفق باشید 🌷🙏🏻