ناراحتی و جیغ زدن کودک

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 16 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. من‌ یک‌ پسر چهار ساله دارم که خیلی عصبی و ناراحته مدام جیغ و گریه زیاد می‌کنه البته خودمم عصبی میشم و برخی اوقات خیلی میرنمش تا آروم بشه نمی‌دونم چیکار کنم آیا لازم مشاور روانشناس ببرم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

با سلام
مادر محترم دلیل گریه و جیغ فرزند شما باید بررسی شود اگر رفتاری باشه نیاز به رفتاردرمانی و pmt والدین دارید و اگر نیاز باشه به دارودرمانی در هرصورت کتک زدن از طرف شما کاملا ممنوع است و باید اینکار را ترک کنید .حتما حتما در اسرع وقت به یک روانشناس کودک مراجعه کنید

تجربه شما

حتما سرکتاب واسش بازکن مشخص میشه