پرخاشگری و کنترل نکردن آن

سلام خسته نباشید عزیزانم

یه مدته بالای یه سال

اصلا کنترلی روی عصبانیتم ندارم ...

با کوچکترین چیزی از طرف شوهرم سریع داد و بیداد میکنم بدترین فحشها رو بهش میدم

الان مثلا دمکنی رو نمیدونم کجاست یا خودم یا خودش جابه جا کرده هنوز یه دقیقه نگشتم از عصبانیت گوشی رو برداشتم هر چی از دهنم دراومد گفتم

نمیتونم کنترل کنم

جیغ میزنم سرش

اونم خونسرده بدتر میشم

خیلی سرم شلوغه یکسره از ۸ صبح تا ده یازده شب سرکارم ...

اصلا برام هیچی غیر پول دراوردن مهم نیست. خیلی بدهکارم

اینهمه باهاش دعوا میکنم باز به یه ساعت نرسیده میگه تو عشق منی و فلان

امروزم برام گل گرفته

بخدا میخوام بالا بیارم از این حرکاتش

من هیچ بدی از طرف شوهرم در این یازده سال یادم نمیاد

ولی خیلی خستم .تحمل هیچی رو ندارم

میرم خونه مثلا میبینم یه ذره چیزی جا به جا شده دیگه دنیا رو کن فیکون میکنم.

انگار نه انگار یه دقیقه قبلش مثلا شوهرم داشته اظهار عشق میکرده.

تا ده میشمرم آب خوردنم امتحان کردم نفس میکشم

بعد بازم میزنم‌ پرت و پلا میکنم وسایل رو

سرش داد میزنم

خیلی خستم دلم میخواد آروم باشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانی

با سلام
وقتتون بخیر

دلیل اصلی خشم، یک محیط شخصی است. استرس، مسائل و مشکلات مالی، سوء استفاده موقعیت های ضعیف اجتماعی یا خانوادگی و برنامه ریزی های غلط بر روی زمان و انرژی که می تواند موجب خشم شما شود.

همانند اعتیاد به نوشیدن الکل مسائل خشم ممکن است در افرادی که والدینشان مبتلا هستند، بیشتر باشد. ژنتیک و توانایی بدن شما برای مقابله با برخی از مواد شیمیایی و هورمون ها نیز نقش مهمی در برخورد با خشم دارد. اگر مغز شما به طور معمول به سروتونین واکنش نشان دهد،ممکن است که بتوانید احساسات خود را کنترل کنید.

ممکن است خشم شما مربوط به اضطراب بلند مدت باشد که بر روند زندگیتان تاثیر گذاشته.

  کارهای روزانه شما منجر به خشم روزمره و دائمی شده. نگرانی و اضطراب های طولانی مدت ممکن است که قطعا خطرات خطرناکی را برای جسم و روح شما داشته باشد.
از خودتان سوال کنید این همه تلاش برای بدست آوردن پول تا کجا ادامه خواهد داشت...اگر با چنین وضعیتی پیش بروید قطعا در آینده نزدیک همسرتان از شما دلزده و خسته خواهد شد و ترکتان خواهد کرد. سلامتی شما حتما به خطر خواهد افتاد و تبدیل به زن پولدار اما ناامید، افسرده و بداخلاق و تنها تبدیل خواهید شد .آنوقت است که برای از دست دادن چیزهای مهمترو با ارزشی که داشتید و قدرش را ندانستید غصه میخورید و راه بازگشتی نخواهید داشت...
شما برده عادات و خودخواهی شده اید شما یک برده تمام عیار هستید .
مردها عاشق زنان خوشرو و خوش خنده هستند در تعجبم که چگونه این بزرگ مرد شما را تحمل میکند.
دوست گرامی بخودتان بیایید و زودتر خودتان را نجات دهید.
جهت کنترل خشم و بالا بردن آستانه تحملتان حتما حتما با یک روانپزشک مشورت نمایید.