سلام. یک دفعه به خودم میام میبینم بیدارم و چشام بازه دارم حرف میزنم احساس میکنم یکی تو خونه هست ، بچه بودنی تو خواب راه میرفتم ولی الان بهتر شدم .آیا نیاز هست برم پیش متخصص مغز و اعصاب و یا مشاوره؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
اين شب بيدار شدن و صحبت در خواب و گاها راه رفتن در خواب كه گفتيد سابقه طولاني مدت داره و از زمان گذشته با ان درگير بوديد ميتونه دلايل مختلفي داشته باشه از درگيري فكري ، اضطراب و يا مشكلات روانشناختي حتما لازمه كه شما پيش متخصص اعصاب و روان برويد و با تشخيص ايشون دارو مصرف كنيد و در كنارش از مشاور فردي كمك بگيريد .