گریه های شبانه کودک علامت چیست؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 43 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. پسر من سه سالشه. از زمان تولد شبها خواب خوبی نداشت و گریه میکرد. تا الان که شبا شروع به گریه و نق میکنه تا ساعت 5 صبح خواب آرومی نداره خسته شدم از بیخوابی شبا واسش قصه میگم قرآن میخونم لالایی میخونم نوازشش میکنم اصلا فایده ای نداره. تا حالا هم اقدامی برای جدا خوابیدنش نکردم پیش خودم میخوابه. به نظرتون اینا میتونه علائم بیش فعالی باشه پسر باهوشیه شعر و قرآن و رنگا و اعداد رو بلده ولی همین گریهاش درمونده کرده منو. روزا هم با اسباب بازیاش بازی نمیکنه همه رو میچینه میگه کسی بهشون دست نزنه و گرنه شروع به گریه و نق زدن میکنه.باورتون میشه من از وقتی بدنیا اومده بخاطر بد خوابیدن  وگریهای شبانش سفر نرفتم یا خونه اقوامم شهرستان روزا امتحان کردم اهگ نخوابه شبا بازم ساعتای 3 یا 4 گریه میکنه .لطفا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود، روزگاری خوش براتون آرزومندم
موضوعی که شما مطرح کردید میتونه به دلایل بسیاری به وجود آمده باشه و تنها راه تشخیص مراجعه حضوری هستش البته نخست به پزشک!
چون گفتید از کودکی اینطور بوده چند دلیل مطرح هستش، یکی اینکه سرشت بچه اینطور هست و ممکنه تبدیل به عادت شده باشه، ممکنه به دلیل مشکلات هاضمه باشه، و یا مشکلات عصب شناختی و یا سایر مشکلات پزشکی. همچنین ممکنه به دلیل برخی اختلالات مانند طیف اوتیسم هم این گریه ها رو شاهد باشیم! معمولا گریه کردن از نشانه های بیش فعالی نیست اما گاها در برخی بچه های بیش فعال دیده میشه. اما نمیشه گریه کردن رو جزء علائم بیش فعالی دونست. بهترین کار این هست که از نظر پزشکی فرزندتون چکاپ بشه تا اگر مشکل پزشکی هست برطرف بشه و سپس به متخصص اعصاب کودکان مراجعه کنید و اگر مشکلات عصب نباشه حتما بعدش به روانشناس کودک مراجعه کنید تا بررسی کنند.
انشالله که مشکل جدی نیست و به زودی برطرف خواهد شد. موفق باشید

تجربه شما

سلام.ممنونم ازتون آقای دکتر چارلی.. انشالله که خوب بشه..چکاپ بردم دیروز گفتن یه کم کمخونی داره مشکل دیگه ای نداشت..ممنون بابت وقتی که میزارید