با عرض ادب.پسرمن 4 و نیم ساله است و در دستشویی حاضر نیست بنشیند و فقط حدود نیم دقیقه برای شستن می نشیند و می گوید پشت زانوم درد می گیره دکتر بردم می گه نباید ایستاده دستشویی کند و با مشاور صحبت کنید تا به شما نحوه برخورد با کودک و آموزش نشستن را نشان بدهد.معاینه هم نکرد.

وقتی توی خونه تمرین نشستن را می کنیم تعادل نداره و روی نوک انگشتان پاش ميشينه.

به نظر شما باید چه کار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر و مشاور تحصیلی

سلام.  باید توسط پزشک ارتوپد یا  پزشک طب فیزیکی یا فیزیوتراپیست یا کاردرمانگر معاینه شود. ممکن است کوتاهی عضلانی داشته باشد. اگر کوتاهی عضلانی باشد در درجات کم با حرکات کششی درمان پیدا می کند. که این مورد احتمالا کوتاهی خفیف است.  اگر کوتاهی نباشد می تواند مسائل تعادلی یا ترس باشد.  چه کوتاهی باشد و چه تعادل و چه ترس می تواند با کاردرمانی خوب شود. اگر علت ترس باشد مراجعه به روانشناس بالینی کودک می تواند خیلی مفید باشد.