سلام پسرم ۲ سال و ۳ ماهشه

از موقع راه رفتنش مچ پاش به طور خفیف به داخل بود پیگیری کردم عکس از لگن گرفتن و گفتن هیچ مشکلی نداره یک سال بعد دوباره بردم دکتر و گفتن مشکلش مادرزادیه وخیلی کم  چرخش لگن داره و تنها راهش اینه که نزارید به حالت W بشینه و یک سال بعد مجددا برای معاینه بیارین.

به نظر شما من چیکارکنم که خوب بشه

چرا بار اول که عکس گرفتم دکترگفتن لگنش مشکل نداره ولی الان میگن چرخش لگن داره

ازاول ۱۰ ماهگی که راه افتاد همینطوری بود تا الان

بعضی موقع هاموقع ایستادن راست میزاره پاشو

اطلاعات تکمیلی

سن ۲ جنسیت مرد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

سلام و عرض ادب خدمت شما والد گرامی
معمولا مشکلات ارتوپدی زمانی نیاز به مداخله داره که شدت مشکل متوس و بالاتر باشه و چون مداخلات معمولا تهاجمی است، همکاران محترم تا اخرین زمان ممکن صبر می‌کنند.
مشکل فرزند شما چیز خیلی حادی نیست که نیاز به مداخله جدی داشته باشه.
بهتره که فرزندتون رو یک کاردرمانگر با تجربه ویزیتکنه و بسته به نتایج ویزیت چند مورد تمرین اصلاحی دراختیارتون قرار بده تا انشاالله مشکل مدیریت بشه.