سلام. من سندرم روده تحریک پذیر دارم که بخاطرش استرس گرفتم و قبل از مهمونی های خاص شکمم بهم میریزه چون استرس این بیماری تشدید میکنه .روانپزشک بهم قرص پروپرانولول و فلوکستین داده . آیا این قرصها تاثیر داره؟ حتی اگه حالمم خوب باشه قبل مهمونی من حالم بد میشه . شما چه توصیه ای واسه کنترل این استرس دارید؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، بهترین توصیه مصرف داروهاتونه، در سندرم روده تحریک پذیر دارو کمک شایان توجهی به شما می کند، ممکن است سلیقه ما در انتخاب دارو متفاوت از نسخه تجویزی شما باشد اما قطعا پیشنهاد اول و آخرمان به شما دارو درمانی است.