سلام. من عاشق شوهرمم ولی یه مدت که شوهرم افتضاح ریخته بهم حالش خیلی بده حتی پیش مشاوره رفته گفته دیگه خانمم رو نمیخوام و ازدواجمون اشتباه بوده بعد از اونم در خونه کلی دعوا کرده و دیگه خونشونم نرفته الان ۱۴ روزه ازش بی خبرم با مادرش در ارتباطم میگه حالش خیلی بده نه غذا میخوره شبا کابوس میبینه پدرش خونه راهش نمیده من نمیخوام جدا بشم من عاشق زندگی و شوهرمم چیکار کنم دارم دیونه میشم تو رو خدا کمکم کنید مشاوره ایی هم که بیرون میرفتیم خیلی افتضاح بود بیشتر داشت ما رو به طلاق تشویق میکرد چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل ارایشگر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خانم عزیز
با شرایطی که مطرح می کنید، احتمالا همسرتان با مشکل خاصی اخیرا روبرو شده که شدیداً به هم ریخته . افراد در زمان های خاصی ممکن است زیادی بترسند یا تصمیمات یکباره ای بگیرند. به جای نگران و دستپاچه شدن، همسرتان را پیدا کنید. تکی با او حرف بزنید. از او بپرسید چه مشکلی برات پیش اومده؟ چی بهمت ریخته؟ به من بگو، ببینم چکار می تونیم با هم بکنیم؟ اول کار نپرسید چرا منو نمی خوای؟ ببینید چه جوابی به شما می دهد. بعداً در مرحله ی بعد راجع به رابطه تان با آرامی سوال کنید. بپرسید چی باعث شده تو این فکر بری؟ چه مشکلی تو رابطمون می بینی؟ آرامش خودتان را حفظ کنید. پای دیگران هم تا جای ممکن وسط نکشید. تا زمانی هم که خودتان نخواسته اید به طلاق راضی نشوید. چه بسا بعد از شرایط بحرانی، همسرتان دیگر چنین عقیده ای نداشته باشد.
موفق باشید