دوفاستون و اقدام به بارداری

من با لتروزول باردار شدم . پس از پایان پنج هفته سونو واژینال شدم که دکتر گفتن ساک حاملگی قسمت تحتانی کاویتر هست. برام دوفاستون تجویز شده. الان هفته 6 هستم و دچار کمردرد شدم ممکنه از قرص باشه؟ترشحات رنگی نداشتم ولی بعد از سونو و مصرف قرص ترشحاتم رنگی بود کمی متمایل به قهوه ای و مقدار ترشحات خیلی کم شده و تقریبا مدت زیادی از روز ترشح ندارم. ممنون میشم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 34
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

اگر ترشحات قهوه ای رنگ ندارید نیازی به مصرف قرص نیست ۱۴ روز دیگر برای رویت ضربان قلب جنین به پزشک متخصص سونوگرافی مراجعه نمایید موفق باشید