با سلام. دوازده هفته و دو روز از بارداری من گذشته.در نتیجه سونوگرافی آمده

ساک حاملگی داخل رحمی با جنین زنده ضربات قلب منظم ۱۵۵

رشد ۵۸ میلی متر ۱۲ هفته و دو روز

جفت پایین تر از محل نرمال جفت واژینال

میزان مایع آمنیوتیک در حداقل میزان نرمال خود بوده قطر بزرگترین پاکه ۲.۷ سانتی متر

طول کانال سرویکال در حد ۳۸ میلیمتر طبیعی

راهنمایی شما برای اینکه جنینم رو از دست ندهم چیست؟چه آزمایشاتی انجام دهم؟چه کارهایی انجام دهم؟من ۳۵ ساله هستم و اولین بارداری ام  است و نمی خواهم از دستش بدهم گاهی حس می کنم ترشحات دارم که احتمالا همین مایع ترشح می کند اما مطمئن نیست. خواهشها کمک کنید ایا نیاز هست ازمایش انعقاد خون دهم؟کمکم کنید لطفا

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان، زایمان و نازایی

سلام
این حد مایع برای ادامه زندگی جنین ۱۲ هفته خیلی کمه و احتمال ادامه بارداری موفق کم میشه
ولی حتما از نظر ابریزش و مشکلات همراه بررسی بشید
و از نظر عفونت در معرض خطر هستید حتما به متخصص مراجعه کنید
درمان سرخود نکنید