چرا از رابطه جنسی لذت نمیبرم؟

سلام . من دختری هجده ساله هستم و دو ماه هست که ازدواج کردم . از کودکی هنگام کودکستان یا قبل تر دقیقا یادم نمیاد چند سالم بود... در دستشویی شروع به خود ارضایی با آب کردم و اینکه نمیدونستم خودارضایی هست و فقط لذت می بردم . اما الان که ازدواج کردم خیلی نگران هستم و دلهره دارم و پشیمونم . نمیدونم باید چیکار کنم روم هم نمیشه برم دکتر . قسمت تناسلی من بعضی جاهاش رنگش تیره شده .و اصلا از رابطه با همسرم به اوج نمی رسم و یا حتی گاهی لذت عادی هم نمی برم و اینکه گاهی اوقات در رابطه پوست قسمت پایینی واژنم هنگام رابطه قرمز می شه و می سوزه مثل اینکه له بشه.

تا قبل از ازدواجم دوره پریودی من ۲۸ روزه بود اما الان ۳۲ روزه شده و اینکه این سری که پریود شدم الان روز سوم دوره ام هست و امروز اصلا هیچ لکه ای ندیدم  و این بی سابقه هست..

من خیلی نگران هستم از اینکه هم از رابطه جنسی با همسرم زیاد لذت نمی برم و به ارگاسم نمی رسم و اینکه می ترسم توی بارداریم تاثیرگذار باشه و حامله نشم.

البته مدتی هست ترک کردم

به خدا خیلی پشیمونم

میشه کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام نگران نباشید مشکل جدی ندارید  برای درمان قرمزی پوست و مشکل خود به پزشک مراجعه نمایید تا کرم برای شما تجویز شود باید ناحیه کلیتوریس همزمان با دخول توسط همسر شما تحریک شود موفق باشید