سلام وقت بخیر. من ۲۵ سال دارم و باردارم هستم و حدود ۷ ماهه که ازدواج کردم و ازدواج دومم هست .‌همسرم ۳۵ سال دارد و ازدواج سومش هست و یه دختر ۸ ساله از ازدواج اولش داره که با ما زندگی می کنه .متاسفانه همسرم خیلی مخفی کاره در این حد مخفی کاره که حتی تلگرام و اینستا و واتس اپ داشتن و ازم مخفی میکردن و وقتی فهمیدم که با یه خانم چت کرده بودن و گفتن که اون خانم مادر یکی از شاگردانش بود ولی رفتارش غیرعادی بود تا من خواستم گوشیشو چک کنم با زور و چنگ از دستم گوشیشو گرفت و قول دادن که دیگ چیزی رو مخفی نکن .یه هفته بعدش بعد از ۵ سال همسر اولشون زنگ زدن و شوهرم به اون زن گفت که کنار خانمم هستم طوریکه انگار به طرف گفت بعدا زنگ بزنه و بعد من ازش پرسیدم بهم دروغ گفت که یکی از دوستاشه و اینکه همسرم همش یه طوری دنبال اون خانمه مثلا هی عکس من و خودش میزاره داره تو اینستا و بعد فامیلای اون خانم فالو می کنه تا اونا ببین و ب هاون خانم بگن و اینکه وقتی با اون خانم میحرفید در واقع بیشتر در مورد زندگی گذشته خودشون حرف میزنن تا بچه که مثلا تو زندگی با من کوتاهی کردی و ... و کل فامیل همسرم می دونن که همسرم عاشق زن اولش بوده  .لطفا راهکار بدین فعلا شرایط رفتن به مشاور رو ندارم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم، گفتگو و شفافیت تنها راه درک مشکلات و سپس پیدا کردن راه حل و توافقات جدید هست، لازمه بتونید با همسرتون گفتگو کنید و متوجه بشید چه موانع شخصی یا موانعی ارتباطی در رابطه شما وجود داره که همسرتون مخفی کاری میکنند و درنهایت  شرایط موجود رو خوب نگاه کنید این واقعیت آنچیزی است که در رابطه شما وجود داره نه قولهای آینده انچه اکنون هستیم نمایی از آینده ماست برای این که بتونید واقعیت رو بدون سوگیری و بدون بدبینی یا خوشبینی افراطی ببینید و شرایط و تحلیل کنید به نظر یک کارشناس و روان درمانگر نیاز دارید لازمه در طول گفتگو جزییات رابطه شما مشخص بشه و روی نقاط ضعف کار بشه بدون کمک این مسیر بسیار پیچیده خواهد بود پس من پیشنهاد میکنم به هر طریقی که ممکنه از درمانگر کمک بگیرید.