شوهرم خیلی بهم گیر میده

سلام. 3 سال و 5 ماهه ازدواج کردیم یه دختر دو ساله دارم شوهرم سر هر چیزی بهم گیر میده حق بیرون رفتن از خونه رو ندارم بدونه دعوا داریم منم بیرون نمیرم یه دونه مشغله ام گوشیم که اونم گیر میده همش میگه کم با گوشي بازی کن یا وقتی از سرکار میاد میگه از صبح تا شب فقط با گوشی بازی میکنی دیگه به بچه غذا نمیدی که لاغر شده در ضمن بهم پولم نمیده شاید دو روز یبار 10 تومن میزاره رو اپن اگه بگمم پول ندارم میگه چیکار کردی پولاتو واسه چی خرج کردی... بدون خودش هیچ جا نمیتونم برم حتی دکتر... چند ماه پیش دعوا کردیم و زد بینیم شکست و تازگیا عمل کردم.... ولی خسته شدم دیگه نسبت بهش سرد شدم حس میکنم دوستش ندارم تو 16 سالگی ازدواج کردم الان 19 سالمه و شوهرم 29 سالشه... بیش از اندازه بهم گیر میده حتی روی عکس پروفایل که میزارمم تو تلگرام گیر میداد منم دیگه تلگرام مو دیلیت اکانت کردم اینستا هم نمیزاره برم با دوستامم حق حرف زدن ندارم با هیچکس هم رفت و آمد نداریم.... تو رو خدا عاجزانه ازتون درخواست دارم کمکم کنید مشاوره هم نمیاد میگه مگه من دیوونم بیام پیش مشاور

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز

ميتونم درك كنم چقدر اين محدوديت ها ازار تون داده .دليل اين رفتارها چيست ايا از اول زندگي اينگونه بودند يا به مرور ايجاد شده،پشت اين رفتارها چه چيزي است ترس ،نگراني يا افكار بدبينانه .بهتره در اولين قدم سعي كنيد دعواها را مديريت كنيد اينكه تا اين حدعميق نشود كه منجر به كتك كاري شود و سعي كنيد وقتي عصبانيت دو طرف اوج گرفت يكي محيط را ترك كند .راجب اين احساس سردي اين خستگي روحي با همسرتون وقتي ارام هستند حرف بزنيد و سعي كنيد دليل اين رفتارها را بدانيد ،با شگرد هاي زنانه سعي كنيدهمسرتون را به خود جذب كنيد تا كمي تنش ها كم شود و ايشان ارامش بيشتري پيدا كند .

شما فرزندي داريد كه مسئول ارامش او هستيد و نيازه كه شيوه ارتباطي خود را عوض كنيد .اينكه همسرتون مشاور نمياد لازمه كه حداقل خودتون برويد يا مشاوره تلفني داشته باشيد.